Bouwmarkt buffet

We vonden een uitnodiging op de mat en zijn gelijk gaan kijken.

Voorkant Gamma folder - Nr. 10, 3 t/m 9 maart 2014

Gamma folder – Nr. 10, 3 t/m 9 maart 2014

We beginnen met een amuse van witte monodek, RAL9010, gelijktijdig opgediend met een Wagner turboroller.
Wat een professioneel entree! Dit smaakt naar meer.

De bediening heeft vandaag een hoge verwerkingssnelheid, want we worden direct getrakteerd op knapperige stukjes LiFETIMe25 laminaat,
voorzien van v-groef en contactgeluidreducerende onderlaag. Een stevige basis voor een pittige, olievrije compressor met hoge pompcapaciteit, ferm geplaatst op een bedje van kruimige tuinmest, met een matglanzend, tongstrelend toiletborstelgarnituur. Geen haute cuisine, maar authentiek en met vakmanschap gemaakt.

Een prima opmaat tot een uitgebreid menu.
Mijn oog valt op de combinatie van roodkoperen buis, geserveerd met polystyreenplaten en extra goedkope Rockwool DHZ-plaat. Ik kies dikte 4: een heerlijke keuze. Mijn partner wenst er een toefje Rubson isolatieschuim bij: het is de enige misser op dit feestje.

Tussendoor krijgen we een frisse spoom, smaakvol gepresenteerd in spatwaterdicht schakelmateriaal. De kok verklapt voor het opschuimen gebruik te maken van de K5 Premium, met watergekoelde inductiemotor.

We verplaatsen ons voor het dessert. Op een bankje voor twee, aan een hardhouten oppottafel, worden we gefêteerd op Betontegel Broadway. Het lijkt een te zwaar sluitstuk van deze overheerlijke dis, maar door de kalkwerende toplaag en de bescheiden fundamentmaat, vormt dit juist het summum van een verdraaid lekkere maaltijd. Even later lopen we vrolijk en voldaan naar buiten, de violenmarkt tegemoet. Voor ons is de lente vandaag al begonnen.

1634 karakters = ca. 6,14 m -
Copyright © 2014 · Honderd Meter

Bronnen:

twittermail